Partizan ubedljiv, Marković strelac

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Proletera u gostima sa 3:0 u meču osmog kola Linglong Superlige Srbije. Crno-bele u četvrtak očekuje meč Lige Evrope sa AZ Alkmarom.

Partizan je odigrao odličan meč u Novom Sadu, protiv ekipe Proletera.

Crno-beli su od samog starta nametnuli ritam koji im više odgovara, bili opasni po gol domaće ekipe i koristili svoje šanse.

Prvo poluvreme prošlo je bez postignutih golova, ali su crno-beli u drugom uspeli da postignu sva tri.

Tošić je u 56. minutu skinuo pritisak sa leđa Partizana pogotkom. Sadik je dobro vratio loptu do Tošića, a ovaj preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca zatresao mrežu Proletera.

Na 2:0 povisio je Sadik. Napadač je uspeo da iskoristi drugu ili treću stopostotnu šansu u kojoj se našao tokom meča. Natho je odlično uposlio svog napadača, a ovaj sa dva kontakta sa loptom efektno postigao gol.

Konačnih 3:0 postavio je povratnik u redove Partizana Lazar Marković u 78. minutu. Ponovo sjajan pas Natha ka Markoviću koji je izbegao ofsajd zamku, izašao u situaciju jedan na jedan sa golmanom i bez većih problema postigao gol.

Partizan je u šest mečeva Superlige upisao četiri pobede i dva remija, pa sa 14 bodova zauzima petu poziciju na tabeli.

Proleter ostaje na pet bodova i na 14. poziciji na tabeli. 

U ostalim rezultatima Crvena zvezda je pobedila Inđiju sa 2:1, Javor je sa 3:0 savladao Rad, Napredak sa 4:1 bio bolji od Radnika, dok su Voždovac i Čukarički igrali nerešeno 2:2.

Crno bele u četvrtak očekuje meč Lige Evrope sa AZ Alkmarom, dok će im naredni meč domaćeg prvenstva biti "večiti derbi".

Tabela: Vojvodina 19 bodova, Crvena zvezda 18, TSC 17, Čukarički 16, Partizan 14, Radnički Niš 13, Napredak 11, Spartak 9, Javor 8, Voždovac 8, Inđija 7, Mladost Lučani 6, Rad 6, Proleter 5, Radnik 4, Mačva 2.

Ovako je protekao meč:

22.20 – Kraj meča, ubedljiva pobeda Partizana od 3:0.

22.08 – GOOL! Partizan vodi sa 3:0 od 78. minuta, Lazar Marković postiže gol. Marković postiže gol u povratku, pobegao je odbrani domaće ekipe i potom matirao golmana Petrića.

22.02 – GOOL! Sadik povisuje na 2:0 za Partizan u 73. minutu. Natho je uposlio svog napadača, koji je uspeo da smiri loptu, a potom je i pošalje u mrežu rivala.

21.52 – Povratnik u redove Partizana Lazar Marković ulazi na teren u 63. minutu.

21.48 – Neverovatan promašaj Sadika u 59. minutu. Prošao je napadač Partizana odbranu, kao i golmana rivala, ali je onda pogodio stativu.

21.45 – GOOL! Partizan vodi od 56. minuta, strelac je Tošić. Jako lepa akcija crno-belih, Sadik je odložio loptu za Tošića, koji preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca postiže pogodak.

21.35 – Počelo je drugo poluvreme.

21.18 – Poluvreme je u Novom Sadu, Proleter – Partizan 0:0.

20.59 – Meč je nastavljen...

20.57 – Zbog skandiranja Partizanovih navijača, glavni sudija Nikolić prekinuo je susret.

20.52 – Dve opasne situacije pred golom Proletera, u obe je učestvovao Šćekić. Prvo je šutirao glavom nakon kornera, udarac je rukom je izblokirao defanzivac domaće ekipe, ali penala nije bilo. U drugoj situaciji, ponovo nakon kornera Šćekić se našao sam, a ovoga puta je nogom sa samo par metara preko gola rivala.

20.48 – Najbolju priliku na meču Partizan propušta u 17. minutu. Natho je odlično uposlio Miletića, koji se ubacio u šesnaesterac rivala i šutirao iz prvog dodira, ali taj šut završava malo pored stative.

20.30 – Počeo je meč...

20.20 – Poznati su sastavi timova:

Proleter: Petrić, Tanasin, Andrejević, Lukašević, Kovačević, Pejić, B. Jovanović, Čolović, Marjanović, Novaković, Babić. 

Partizan: Stojković, Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Brežančić, Šćekić, Zdjelar, Tošić, Natho, Stevanović, Sadik.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво