Milošević: Već smo dva puta kiksnuli i ne smemo opet

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč osmog kola Superlige protiv Proletera, rekao je da će rival imati veliki motiv, ali da njegov tim želi da seriju teških mečeva započne pobedom.

"Vraćamo se ponovo u kolosek. Verovatno već znate da nas čeka ubitačan ritam u naredne tri nedelje. Vraćamo se i na ono što smo već radili u prethodnom periodu, tako da ćemo mesec dana igrati utakmice četvrtak-nedelja. Trudili smo se da u ovom periodu dodatno završimo pripreme koje nismo uspeli kada je trajalo takmičenje. Nadam se da smo u tome uspeli, videćemo sutra", rekao je Milošević na konferenciji za medije SC Teleoptik.

Trener Partizana je dodao da je važno da njegov tim ovaj ciklus počne dobrim rezultatom.

"Utakmica je na početku ciklusa i ima težinu i važno je da počnemo dobrim i pozitivnim rezultatom ovaj ciklus koji će biti težak i zahtevan. Već smo dva puta kiksnuli i ne možemo sebi da priuštimo to ponovo. Svaki rival može da napravi problem ako mu to dozvolite. Sećam se poslednje utakmice koju smo igrali u plej-ofu. To je ekipa kao one protiv kojih smo već igrali ove godine, svi oni imaju jako veliki motiv protiv Partizana i svako želi da pokaže najbolje u tim utakmicama. Suština je da definitivno verujemo da imamo kvalitet i mislim da je pitanje isključivo naše želje, volje, htenja, koncentracije, trčanja. Ako zakažemo bilo gde, protivnik će nas čekati tu", rekao je Milošević.

Milošević je rekao i da su svi spremni i da su u konkurenciji za tim osim Sejdube Sume, dodavši i da će najnovije pojačanje Lazar Marković biti spreman.

"Lazar je u solidnom stanju u odnosu na njegovu situaciju, s obzirom da je u ovom periodu trenirao individualno, ali opšti utisak je da je u mnogo boljem stanju od onog što smo očekivali. On će sutra biti u kombinaciji za tim i verujem da će biti u prilici da pomogne. Verujem da će sutra biti korišćen u nekoj meri", zaključio je Milošević.

Trener crno-belih još jednom ponovo da svaki loš rezultat udaljava Partizan od titule i ako neko drugi misli drugačije, nije u pravu.

Meč između Proletera i Partizana igra se u subotu od 20.30 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво