Mitrović: Lepa pobeda, čast je biti uz legende

Dvostruki strelac u pobedi protiv Luksemburga 3:1 Aleksandar Mitrović izjavio je da je zadovoljan trijumfom i dodao da mu je čast što je na večnoj listi "preskočio" legendarne Boru Kostića i Predraga Mijatovića. Mitrović sada ima 29 golova, devet manje od Stjepana Bobeka.

"Teška utakmica, pre svega mentalno posle Portugalije, ali dali smo golove na vreme. Dobio sam dve lepe asistencije da pogodim mrežu, možda sam mogao još koji put, ali najbitnije je da se reprezentacija vratila na pobednički put. Lepa pobeda, zadovoljan sam", rekao je Mitrović novinarima u Luksemburgu.

On je dodao da mu je čast što se njegovo ima nalazi na listi sa legendama.

"Čast mi je što sam u tom društvu, sigurno je da sam srećan, ali ekipa je najbitnija. Ne opterećujem se time. To su sve velika imena na listi, ne bih sebe da poredim sa njima. Na meni je da nastavim da radim", poručio je Mitrović.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво