Mediji u Luksemburgu: Bez straha protiv Srbije

Mediji u Luksemburgu posvećuju veliku poažnju utakmici protiv Srbije u kvalifikacijama za EVRO 2020 i potajno se nadaju iznenađenju.

List "Sport" na naslovnoj strani postavlja pitanje "Koliko je visoka Srbija", a glavni tekst šalje poruku: "Respekt da, ali bez straha".

Posebna pažnja posvećuje se izostanku Dušana Tadića, a kao glavni adut Srbije apostrofira se vezni red na čelu sa zvezdom Mančester junajteda Nemanjom Matićem.

List "Luksemburger sport" podseća da je Srbija trenutno na tabeli B grupe iza Luksemburga i donosi naslov "Kako ostaviti Srbiju iza".

Takođe, prenosi se izjava srpskog selektora Ljubiše Tumbakovića na konferenciji za medije da će napraviti mnogo izmena u odnosu na tim protiv Portugalije.

Dnevnik "Kotidijen" donosi taktičku analizu utakmice, posebno zbog činjenice da je srpski tim "ranjen" posle Portugalije i nada se da bi ovaj put domaći tim mogao da naplati i nedostatak sreće u minimalnim porazima protiv Ukrajine.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво