Mitrović: Novi početak, imamo za šta da igramo

Aleksandar Mitrović rekao je na konferenciji za medije u Luksemburgu da trenutak nije lak, ali da očekuje da ekipa naredne mečeve iskoristi za što bolje upoznavanje sa novim selektorom Ljubišom Tumbakovićem, kako bi spremno dočekala baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Mitrović je rekao da se ekipa nalazi u teškoj situaciji, ali da gleda na sve kao na novi početak, naročito kada je saradnja sa selektorom Tumbakovićem u pitanju.

"Osećaj nije najlepši, najbolji. Ali, ovo je neko novi početak. Novi selektor je krenuo od nule. Nijedan početak nije lak. Nalazimo se u teškoj situaciji, ništa više ne zavisi od nas. Ostale su matematičke šanse za ostanak u trci. Osećaj nile lep, ali imamo još par utakmica da završimo kvalifikacije do kraja. Svi znamo da je u fudbalu sve moguće", rekao je Mitrović za konferenciju za medije u Luksemburgu.

Iako su šanse da se Srbija na Evropsko prvenstvo plasira kroz kvalifikacije, "Orlove" očekuje baraž kao pobednike grupe Lige nacija.

"Treba iskoristiti ove utakmice do kraja da se još bolje upoznamo sa selektorom, da još bolje shvatimo njegove ideje. Nemamo previše vremena, već druga utakmica u dva-tri dana... Treba iskoristiti svaku utakmicu, svaki trening da se što bolje uogravamo. Videćemo šta će se desiti na kraju, očekuje nas i taj baraž. Imamo čemu da se radujemo i za šta da igramo", rekao je napadač srpske reprezentacije.

Utakmica između Luksemburga i Srbije igra se u utorak od 20.45.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво