Bernardo Silva: Tadić jedan od najboljih na svetu

Portugalski fudbaler i zvezda Mančester sitija Bernardo Silva izjavio je da veoma poštuje kapitena Ajaksa Dušana Tadića i da je po njegovom mišljenju prošle sezone bio jedan od najboljih igrača sveta.

"Tadić je opasan igrač, bio je jedan od najboljih na svetu prošle sezone s obzirom na sve šta je uradio sa Ajaksom. Istakao se i protiv nas u prvom meču u Lisabonu, pokušaćemo da ga zaustavimo", rekao je Silva na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Silva dodaje da je Srbija veoma kvalitetan tim sa dobrim pojedincima kao što su, pored Tadića, Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov i Filip Kostić.

"Veoma poštujem srpske igrače. Srbija je, kao i Portugalija, odlična ekipa. Ne plašimo se, nikada i nismo. Pokušaćemo da pobedimo, drugačije ćemo da se organizujemo nego u Lisabonu", aludirao je Silva na remi 1:1 u martu.

Prema njegovim recima, prednost Srbije je domaći teren i podrška sa tribina.

"Očekuem tešku utakmicu, ne može da se poredi naš prvi duel. Ipak, uradićemo sve da bude povoljniji rezultat nego u Lisabonu", zaključio je on.

Utakmica kvalifikacija za EURO između Srbije i Portugalije igra se u utorak na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво