Milivojević: Ujedinjeni na Portugaliju

Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije Luka Milivojević pozvao je javnost da se ujedini i pruži podršku ekipi protiv Portugalije u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Kapiten londonskog Kristal Palasa vratio se u nacionalni tim posle godinu dana i dolaska Ljubiše Tumbakovića na mesto selektora umesto Mladena Krstajića, sa kojim je bio u sukobu.

"Moramo da budemo jedinstveni, da se ne delimo na sever i jug, na zvezdaše i partizanovce... Ja sam nekada igrao za Zvezdu, neki drugi momci za Partizan, neki za Vojvodinu... To je naša sudbina, ali ovde smo svi u službi reprezentacije Srbije i imamo zajednički cilj – odlazak na Evropsko prvenstvo 2020", rekao je Milivojević za sajt FSS.

On je dodao da sve isključivo zanima samo reprezentacija Srbije.

"Očekujem i veliku podršku sa tribina u utakmici protiv Portugalije, koja nam je prelomna u ovom kvalifikacionom ciklusu".

Milivojević otkriva i da je sve bilo pozitivno u razgovoru sa Tumbakovićem.

"Mnogo se stvari izdešavalo. Usledio je razgovor sa selektorom, a onda i poziv, sve je bilo pozitivno i sada smo zajedno ovde. Znamšta se traži, imaćemo vremena da se još bolje upoznamo i adaptiramo na uslove. Takođe, sportski direktor Matijašević je jako pozitivan čovek, a ja volim takve ljude, pored toga je i jako uspešan u svom poslu, mnogo ljudi ga ceni i drago mi je što će on biti deo našeg tima", zaključio je vezista.

Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije igra u Luksemburgu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво