Tošić i Zdjelar: Junajted favorit, podjednake šanse ostalih

Vezni fudbaler Partizna Zoran Tošić, posle žreba u Monaku za grupnu fazu Lige Evrope, rekao je da je zadovoljan grupom.

Crno-beli će igrati u grupi L sa Mančester Junajtedom, Astanom i AZ Alkmarom.

"U principu, ja sam zadovoljan grupom. Uvek je bolje dobiti jednog takvog ozbiljnijeg protivnika, koji je atraktivan i za nas i za gledaoce. To je fenomenalno iskustvo za sve nas da igramo na Old Trafordu. Za mene lično ponovo povratak tamo zbog čega sam veoma srećan", rekao je Tošić posle žreba za klupski sajt.

On je istakao da je Junajted favorit u grupi, a da Partizan sa ostalim rivalima može da se nosi.

"Pored toga imamo Astanu i AZ Alkmar sa kojima možemo da se nosimo i uveren sam da imamo kvalitet da možemo ravnopravno da se borimo za to drugo mesto. Moram reći da je Mančester favorit, a da su podjednake šanse nas tri ekipe. U principu bilo je i lakših i težih grupa, ali možemo da budemo zadovoljni", zaključio je Tošić.

Prvotimac Saša Zdjelar rekao je da se raduje meču na "Old Trafordu".

"Mančester je ekipa koju svi poštuju. Jedan od najvećih klubova na svetu i sigurno će biti mnogo lepo izaći na teren sa takvim igračima i odigrati dve utakmice. Mislim da će to svima biti veliko uživanje", rekao je on i osvrnuo se na ostale protivnike.

"Što se tiče AZ Alkmara i Astane, ekipe koje nisu tako zvučne kao prva, ali su ekipe koje svake godine igraju Evropu i imaju veliki kvalitet. Mislim da možemo da se nosimo sa njima", zaključio je Zdjelar.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво