Mrkela: Pobeđivali smo najjače, niko ne sme da nas otpiše

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela prepustio je Bajernu i Totenhemu uloge favorita grupe u Ligi šampiona, ali ih upozorio da ne sme da potcene Olimpijakos i tim Vladana Milojevića.

"U Ligi šampiona nema slabih timova, svi učesnici zasluženo su u elitnom društvu i ni u jednom susretu nije moguće unapred odrediti pobednika. U našoj grupi favoriti su Bajern i Totenhem, ali daleko od toga da nas i Olimpijakos bilo ko sme da otpiše.

Zvezda je pokazala u prethodnim internacionalnim izazovima da ima kvalitet da se nosi sa svakim rivalom, da može da pobedi i najjače", istakao je Mrkela.

On se osvrnuo i na učinak Zvezde u Evropi u prethodnom periodu i izrazio nadu da će nastaviti u istom smeru.

"Eliminisali smo 12 rivala u tri sezone kvalifikacija, a u grupi smo osvajali bodove protiv ekipa poput Liverpula, Arsenala, Napolija i Kelna. Posebnu snagu imamo pred našom publikom i siguran sam da nam predstoji uzbudljiva jesen. Uveren sam da će zvezdaši uživati u šest evropskih susreta do kraja godine i da će u sva tri meča u Beogradu stadion biti popunjen do poslednjeg mesta", zaključio je on.

Crveno-beli otvaraju LŠ gostovanjem Bajernu u Minhenu 18. septembra.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво