Miletić za RTS: Presrećan sam, zaslužili smo LE

Defanzivac Partizana i strelac gola vrednog Lige Evrope Nemanja Miletić rekao je da je presrećan što su crno-beli izborili jesen u Evropi.

Partizan je u Moldeu odigrao nerešeno 1:1, a Miletić je u 80. minutu posle centaršuta Zorana Tošića posigao gol glavom za ulazak u grupnu fazu LE.

"Sada sam pod utiskom, ne znam šta da kažem. Presrećan sam i zahvalio bih se svim svojim saigračiima. Ovoga puta sam ja postigao gol, a mogao je neko drugi", rekao je Miletić posle meča dodao da pogodak posvećuje svojoj porodici, devojci i sestri Bojani.

Odbrambeni fudbaler istako je i da je Partizan zaslužio mesto u Evropi.

"Drago mi je zbog nas, mislim da smo ovo zaslužil. Mislim da zaslužujemo Evropu", zaključio je Miletić. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара