Milojevićev put do uspeha

Od početka kvalifikacija, baš kao i u prethodne dve sezone pod Milojevićevim vođstvom, u Zvezdinoj igri je bila primetna mirnoća, ali i velika odlučnost.

Trener crveno-belih je ponovo mudro tempirao formu tima, uoči odlučujućih duela sa Jang bojsom.

"Nije ovo samo sportski uspeh. Mislim da je ovo jako veliki uspeh za nas, za naš narod, za Srbiju, jer mi ćemo ponovo dovesti najveće Evropske ekipe koje će ponovo doći da upoznaju Beograd, da vide koliko je ovo lep grad, da upoznaju našu zemlju, tradiciju", rekao je Vladan Milojević, trener Crvene zvezde.

Još jedna vrlo važna odlika ove ekipe je igra koja je apsolutno podređena rezultatu, pogotovo na taktičkom planu gde su Milojević i njegovi saradnici ponovo dokazali klasu. Čak i kada nije bilo lepih akcija, Zvezda je pokazivala karakter i trudila se da ostane u igri, a ono što je najznačajnije, golovi nisu izostajali.

"Mislim da je to poenta cele priče, da igrate sa najboljim igračima Evrope, da igrate protiv njih, da se odmerite, da vidite gde ste. Samo tako možete da napredujete", istakao je Milojević.

Pored toga što će drugu godinu zaredom igrati među 32 najbolja evropska tima, Zvezda će samo od ulaska u Ligu šampiona inkasirati više od 15 miliona evra. Svaka pobeda u grupnoj fazi našem šampionu mogla bi doneti dodatnih 2,7 miliona evra, dok bi im za svaki remi u grupi pripalo 900 000 evra.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара