Norič namučio Čelsi, prva pobeda za „plavce“

Fudbaleri Čelsija savladali su Norič sa 3:2 (2:2) u meč trećeg kola Premijer lige. „Plavci“ su tako zabeležili prvu pobedu ove sezone.

Čelsi je zabeležio prvi trijumf u šampionatu. Norič je u dva navrata uspevao da izjednači, ali „plavci" su bili neumoljivi i treći put poveli, a ovog puta i sačuvali prednost.

Gosti su poveli u već u trećem minutu. Aspilikueta je centrirao sa desne strane, lopta je došla do Ejbrahama koji se odlično snašao i pogodio mrežu.

Tri minuta kasnije na semaforu je stajalo 1:1. Posle akcije Noriča lopta je u kaznenom prostoru došla do Pukija na levoj strani, koji je uputio loptu na prvu stativu gde je Kantvel pucao iz prve i savladao golmana Čelsija.

Čelsi je do nove prednosti stigao u 17. minutu. Posle brze akcije lopta je došla do Pulišića koji je uposlio Munta, ovaj je nadigrao odbranu Noriča i postigao pogodak.

Domaćin je do novog izjednačenja došao u 30. minutu. Puki je dobio sjajnu loptu u prostor u šesnaestercu, prvi je stigao do nje i preciznim udarcem je prosledio iza golmana Čelsija.

Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor. Ispostavilo se, konačan rezultat postavljen je u 68. minutu. Kontra Čelsija, Kovačić pronalazi Ejbrahama na ivici šesnaesterca, ovaj vara dvojicu odbrambenih igrača, a potom preciznim udarcem i golmana domaćina.

U naredom kolu Čelsi dočekuje Šefild, a Norič gostuje kod Vest Hema.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво