Zemun Samo pravo želi u sam vrh

Klub malog fudbala Zemun Samo pravo vratio se ove godine u najkvalitetniju futsal ligu Srbije. Ambicije i planovi u novoj sezoni su im ulazak u sam vrh najkvalitetnije futsal lige u Srbiji.

Posle jedne godine odsustva, Klub malog fudbala Zemun Samo pravo vratio se u elitni rang srpskog futsala kao šampion druge lige. U deceniji postojanja, klub je iz godine u godinu napredovao, a ove sezone, ambicije su ulazak u sam vrh nacionalnog šampionata.

Ove godine ambicije su nam ulazak u plej of, među prvih šest ekipa, za početak, stručni kadar kluba je u dobrom raspoloženju, pojačan novim trenerom Denisom Smiljanićem - rekao je Miroslav Marjanović, predsednik KMF Zemun Samo pravo.

Denis Smiljanić je bivši igrač i nekadašnji pomoćnik legendarnom Aci Kovačeviću na klupi reprezentacije Srbije i biće veliko pojačanje klubu Zemun Samo pravo u novoj sezoni.

 Ambicija kluba je da se izadje na tu evropsku scenu, sada se ukazala prilika da dve ekipe idu u kvalifikacije, tako da je vrlo moguće da, možda ne ove ali naredne godine već napadnemo i to prvo, drugo mesto - dodaje Denis Inajetović, igrač KMF Zemun Samo pravo.

Zemun Samo pravo u svojim redovima ima nekoliko vrlo iskusnih, ali i mnogo mladih i perspektivnih futsal igrača. Jedan od njih je svakako i Nikola Lekić, najbolji igrač druge futsal lige prošle sezone. 

Uslovi su odlični, veoma sam zadovoljan, imam mnogo više šansi od kako je došao novi trener Denis Smiljanić - napominje Nikola Milenović, igrač KMF Zemun Samo pravo.

Lekić će biti jedan od lidera medju ostalim mladim igračima u koje klub polaže velike nade.

Imamo dosta mladih igrača, juče smo čak doveli i dva Libijca na probu. Od standardnih prvotimaca u klubu su nam Denis Inajetović, Elvis Ramadani od poznatih futsalera koji su već pet šest godina na terenima u Srbiji - rekao je Miroslav Marjanović, predsednik KMF Zemun Samo pravo

Klub malog fudbala Zemun Samo pravo svoje mečeve igra u hali Pinki u Zemunu gde ima veliku podršku sa tribina.

Prati nas čak od 600 do 1000 gledalaca, ove godine očekujemo i veću posetu u elitnom rangu - dodaje Miroslav Marjanović.

Na njihovom golu ove godine stajaće i nekadašnji golman Ekonomca Alaksa Antonić. U borbi za vrh tabele, konkurencija je žestoka.
Tu su pre svega Ekonomac, Fon, svi su odlični - napominje Nikola Milenović, igrač KMF Zemun Samo pravo

Denis Inejetović, igrač KMF Zemun Samo pravo
U duhu svog imena, oni idu Samo pravo i željni su dokazivanja. 

Mnogo dece je došlo na te terene, na futsal tako da to govori o kvalitetu lige i svemu. Liga je skraćena na 10 klubova, prošle godine je bilo 12 ekipa - pet timova je ispadalo, ove godine tri tima, tako da će borba i za ulazak u prvu ligu i za ispadanje biti ozbiljna, jer ozbiljna je liga - istakao je Denis Inajetović.

Njihove ambicije su jasne, a uz ovakav rad i posvećenost svih ljudi u klubu, ni rezultati neće izostati. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво