Suma i Tošić za pobedu Partizana nad Moldeom

Fudbaleri Partizana savladali su u Beogradu Molde sa 2:1 (1:1) u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope. Norvežani su poveli golom Bolija, dok su preokret i pobedu crno-belima obezbedili Suma i Tošić. Revanš meč igra se za sedam dana u Norveškoj.

Izabranici Save Miloševića posle preokreta uspeli su da obezbede trijumf i da sa golom prednosti putuju na revanš u Norvešku.

Molde je prvi došao do gola u 44. minutu, kada je Matis Boli savladao golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

Vođstvo Norvežana trajalo je samo 60 sekundi, jer je već u sledećem napadu Sejduba Suma iskoristo asistenciju Zorana Tošića i izjednačio na 1:1.

Konačan rezultat postavio je Tošić u 84. minutu, pošto se najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju, nakon akcije Asana i Uroševića, sa nekoliko metara poslao loptu u mrežu za veliko slavlje dece na stadionu u Humskoj.

Stojković je u 87. minutu sjajno intervenisao, uklizao je u poslednjem trenutku i omogućio Partizanu da na revanš u Norvešku ipak otputuje sa golom prednosti.

Debitanski nastup u crno-belom dresu imao je Izraelac Bibras Natho, najnovije pojačanje.

Iako je meč zvanično trebalo da bude odigran bez prisustva publike, s dozvolom Uefe na tribinama stadiona u Humskoj bilo 5.780 dece starosti do 14 godina iz škola fudbala sa teritorije cele Srbije.

Revanš se igra za sedam dana u Moldeu.

Tok meča u Beogradu:

22.53 - Kraj meča, Partizan - Molde 2:1. Crno beli su uspeli da savladaju Molde i sa pozitivnim rezultatom čekaju revanš meč za sedam dana u Norveškoj.

22.43 - GOOOL! Partizan - Molde 2:1. Urošević je probio po desnoj strani i asistirao Tošiću koji u 84. minutu postiže pogodak za prvo vođstvo Partizana na meču.

22.37 - Velika šansa za Partizan, šut Uroševića brani golman gostiju, na odbijenu loptu natrčava Asano ali njegov udarac odlazi visoko iznad prečke potpuno praznog gola.

22.30 - Zdjelar i Boli dobijaju obostrani žuti karton. Prvi nastup u crno-belom dresu za Natha koji je zamenio Sumu.

22.20 - Pritisak Moldea u ovim trenucima, Džejms je šutirao, dobro postavljeni Stojković odbija loptu.

22.18 - Gužva u kaznenom prostoru Partizana, Ejrem je dao odličan pas u prostor crno-belih, na sreću niko od protivničkih fudbalea nije reagovao na tu loptu.

22.14 - Bez šansi na obe strane posle prvih deset minuta u drugom poluvremenu.

22.04 - Nastavljen je meč u Humskoj.

21.49 - Poluvreme na meču...

21.46 - GOOOL! Partizan - Molde 1:1. Izjednačenje, sjajni Zoran Tošić je probio po desnoj strani i odlično uposlio Sumu koji je okrenuo svog čuvara i matirao golmana gostiju.

21.44 - GOOOL! Partizan - Molde 0:1. Odlična akcija gostiju u 44. minutu, lopta je došla do Bolija koji je sjajnim šutem savladao Stojkovića.

21.26 - Bez većih šansi na obe strane u nastavku meča. Partizan napada ali izostaje realizacija...

21.12 - Prva ozbiljna prilika pred golom Partizana, neugodan šut Ejkrama brani Stojković.

21.05 - Partizan je zapretio u 6. minutu, Stevanović ipak šutira direktno u golmana Kraninksa.

21.00 - Počeo je meč u Humskoj, podršku crno-belima sa tribina pružaju deca uzrasta do 14 godina koja pripadaju školama fudbala u Beogradu i Srbiji.

20.45 – Glavni sudija meča je Mađar Viktor Kasai, a pomoćnici su mu sunarodnici Ring i Tot.

19.50 – Poznati su sastavi obe ekipe:

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи