Milojević: Poštenije sa VAR-om, u Beogradu kao da je finale

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, posle remija u Bernu (2:2), poručio je da je VAR ispravna stvar i da ne može da žali za penalom koji je doneo izjednačenje Jang Bojsu u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Crveno-beli su naknadnom odlukom sudije Danija Makelija, odnosno potezom Holanđanina da pogleda snimak putem VAR-a i ispravi grešku, ostali bez trijumfa na gostujućem terenu u Bernu.

"VAR je nova stvar i sigurno će pomoći da bude poštenije. Ako se pokazalo da je penal nemam šta da dodam. Bez obzira na rezultat, u Beogradu igramo kao da je 0:0 i finale", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice u Bernu.

Milojević je čestitao igračima na dobroj igri i borbenosti.

"Uživali smo u četiri gola, a mogao je da bude još neki pogodak. Igrali smo koliko smo mogli na specifičnom terenu, ali sa druge strane ne mogu da zamerim na htenju i želji. Ne bi trebalo da žalimo za bilo čime, posebno što nas čeka odluka u Beogradu, kao što smo znali".

On je pohvalio debitanski nastup i gol velikog pojačanja Matea Garsije.

"Presrećan sam zbog debitanskog gola. Igrač je koji će dati mnogo Zvezdi, nemam dilemu. Takođe, ne seća se kada je odigrao poslednju takmičarsku utakmicu. Već je pokazao ljubav prema Zvezdi, bez pogovora je rekao da može čim sam mu preneo moju ideju za ovu utakmicu. Bio je na pravom mestu i dao gol, ali je slab što se tiče fizičke spreme".

Milojević je izbegao pitanje novinara da kaže da li je breme favorita sada na strani njegovih igrača i preuzeo sav teret na sebe.

"Moglo je da prevagne na stranu Jang Bojsa, ali i na našu. Pitanje je koliko možemo da budemo objektivni... Ono što je bilo bitno je da odigramo dobro, uradimo sve što je do nas. Neka breme pritiska padne na mene", zaključio je on.

Revanš u Beogradu na programu je sledećeg utorka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара