Ranđelović heroj Pireja, siguran trijumf Dinama

Fudbaleri Olimpijakosa ubedljivo su na svom terenu savladali Krasnodar sa 4:0, u prvom meču baraža za Ligu šampiona, a dvostruki strelac za ekipu iz Pireja bio je mladi reprezentativac Srbije Lazar Ranđelović. Dinamo u Zagrebu savladao ekipu Rozenborga sa 2:0.

Olimpijakos je jednom nogom već u Ligi šampiona, pošto su crveno-beli iz Pireja u prvom meču plej-ofa savladali na svom terenu ekipu Krasnodara sa 4:0.

Domaći su poveli golom Gerera u 30. minutu, da bi mladi srpski fudbaler Lazar Ranđelović, pošto je u igru ušao sa klupe, dva puta zatresao mrežu golmana ruske ekipe, u 78. i 86. minutu.

Konačan rezultat postavio je Podens u finišu meča.

Dinamo je u Zagrebu sa 2:0 savladao ekipu Rozenborga i napravio veliki iskorak ka plasmanu u elitu. Petković u osmom minutu sa bele tačke i Orsić u 28. bili su strelci za "modre", koje naredne nedelje očekuje revanš u Trondhajmu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво