Hiljade navijača uz Zvezdu, policija sprečila incident

Više hiljada navijača Crvene zvezde, u korteu, nešto pre 19 časova krenulo je iz centra Berna ka stadionu "Švajcarska" na utakmicu protiv Jang Bojsa. Tokom prolaska kolone dogodio se kraći incident, kada se grupa navijača brutalno obračunala sa nekolicinom ljudi koji su bili sa spoljne strane ograde jedne zgrade.

Incident se dogodio nešto pre 19 časova, kada je kolona navijača Crvene zvezde, koja je krenula prema stadionu, prolazila pored ustanove za odvikavanje od narkotika.

Jedna grupa navijača obračunala sa nekolicinom ljudi, a policija je brzo reagovala pucnjima uvis, bez korišćenja bojeve municije. Situcija se potom smirila, jer su se dodatno pojavili i policajci sa opremom za razbijanje demonstracija.

Nedaleko od Berenplaca, gde su se skupljale delije, dogodila se i provokacija Albanca iz svog stana, ali do incidenta nije došlo.

On je izašao na prozor i kratko dobacivao, na šta su navijači na njegov potez odgovorili skandiranjem "Kosovo je srce Srbije".

Uz srpske pristalice nije primećen veliki broj policije, samo dva vozila, koja su na kraju bila izlepljena sličicama Zvezdinih boja i obeležja.

Prva utakmica Jang Bojsa i Crvene zvezde počinje u 21 sat.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво