Natho: Imao sam bolje ponude, Partizan izabrao srcem

Novi fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je na predstavljanju da je u Humsku došao srcem, iako je imao i druge ponude za veći novac.

"Svi ljudi u klubu su pokazali da me izuzetno poštuju i da žele da budem deo ovog kluba. Na kraju sam doneo odluku da postanem deo ove ekipe i da je učinim boljom. Daću sve od sebe da klub i igrači budu još bolji, ali i da ja imam bolji učinak", rekao je Natho novinarima na predstavljanju u Humskoj.

Izraelski fudbaler sa crno-belima potpisao je ugovor na tri godine, iako je imao ponude klubova iz Rusije i Turske.

"Imao sam nekoliko ponuda za bolji novac, ali na kraju sam išao srcem. Išao sam tamo gde sam osećao i video da me više žele. Svi sa kojima sam pričao samo su mi samo dali motiv da dođem u Partizan", rekao je on.

Bivši vezni fudbaler CSKA iz Moskve i Olimpijakosai objasnio zbog čega je izabrao broj šest.

"Za broj šest sam se odlučio jer je sestra od ujaka poginula u saobraćajnoj nesreći. Ona je igrala je košarku i nosila je taj broj".

Natho je istakao da malo poznaje srpski fudbal i da ima mnogo toga da nauči.

Dodao je sa je samo jednom u karijeri igrao protiv srpskog kluba, ali veruje da će se brzo privići, jer je kako kaže, srpski mentalitet sličan izraelskom.

Trener Savo Milošević poželo je dobrodošlicu Nathu, koga je okarakterisao kao jedno od najvećih pojačanja.

"Kao što smo i najavljivali, nismo završili prelazni rok. Danas imamo priliku da predstavimo jedno od najvećih pojačanja u poslednjih nekoliko godina. Baš kao i sa Asanom pregovori su trajali preko dva meseca. Natho je igrač koji može mnogo da pomogne. Upravo je on profil igrača kakav nam je trebao. Srećan sam što smo takvo ime doveli u klub i želim mu dobrodošlicu", rekao je Milošević i dodao da će Natho verovatno moći da pomogne timu u četvrtak (21 sat) protiv Moldea u meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

"Večeras imamo trening, spremio sam jedan mali test za Natha. On misli da je dobro i vrlo je moguće da će moći u četvrtak veče da pomogne. Slična je situacija kao sa Asanom pre dve nedelje", zaključio je Milošević.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво