Žander: Da sačuvamo mrežu i donesemo dobar rezultat u Beograd

Fudbaler Crvene zvezde Santana Žander rekao je da očekuje težak i uzbudljiv meč protiv Jang Bojsa u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

"Znamo da dvomeč pred nama nije lak, ali u ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika. Sve su to prvaci svojih država. Jang Bojs je bio dominantan prošle godine u švajcarskom šampionatu, ali i Zvezda je bila u Srbiji. Očekujem uzbudljiv meč. Siguran sam da će publika uživati u kvalitetnoj utakmici. Mi ćemo se u poslednjoj liniji postarati da naša mreža miruje i nada se da ćemo u Beograd odneti povoljan rezultat", rekao je Žander za klupski sajt.

Levi bek crveno-belih istakao je da je njegova ekipa stekla bitno iskustvo u prethodnom periodu.

"Rastemo kao ekipa iz dana u dan. Stekli smo bitno iskustvo u dosadašnjim mečevima u Evropi, kao i u domaćem prvenstvu. Pobeda u Kopenhagenu nam je svima dala dodatno samopuzdanje, pokazali smo da imamo karakter, da smo najjači kada je to najbitnije i nadam se da ćemo i u Švajcarskoj to još jednom dokazati", rekao je Žander i dodao da su navijači crveno-belih dodatna snaga ekipi.

"Navijači su neverovatna snaga Crvene zvezde. Pričali su mi igrači da je fenomenalna atmosfera kad god igra Zvezda, a sada sam imao priliku da se uverim u to. I na gostovanjima su bučni i uvek je puna gostujuća tribina. Uveren sam da će tako biti i u Švajcarskoj", zaključio je Žander.

Prva utakmica plej-ofa za LŠ Jang Bojs - Crvena zvezda igra se u sredu na stadionu "Švajcarska" od 21 sat.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво