Mihajlović preko video tehnologije delio savete protiv Pize

Srpski trener Siniša Mihajlović, koji se oporavlja od leukemije, iz bolničke sobe delio je savete fudbalerima Bolonje na meču protiv Pize u Kupu Italije.

Kako je otkrio Mihajlovićev pomoćnik Emilio de Leo, Srbin se ponovo video tehnologijom "povezao" sa ekipom i saradnicima u pobedi na gostovanju 3:0.

"Povezan sam preko slušalica sa drugim članom stručnog štaba na tribinama (Baldi prim. aut), a on sa Mihajlovićem. Srećom da Sinišu poznajemo već neko vreme, a ponekad i predvidimo njegove ideje, skraćujući komunikaciju, ali ono što je važno jeste da su ga igrači učinili ponosnim", rekao je de Leo, a prenosi Gazeta delo Sport.

Mihajlović je 13. jula objavio da boluje od leukemije, ali da je uveren da će pobediti bolest i ponovo biti uz teren.

Trenutno obavlja drugi ciklus agresivnih terapija u bolnici u Bolonji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво