Milošević: Idealna uvertira pred Molde

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan posle ubedljive pobede svog tima protiv Rada sa 3:0 u Superligi i istakao da je ovo bila idealna uvertira pred meč sa Moldeom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

"Za razliku od prošle utakmice u prvenstvu, ova je bila sasvim zadovoljavajuća. Uspeli smo da relativno lako dođemo do bodova, da neke igrače odmorimo. Možda je pobeda mogla da bude uverljivija", rekao je Milošević novinarima posle meča u Humskoj.

Milošević je istakao da je meč sa Radom odlična priprema za Molde, koji će u četvratak biti gost u Humskoj u meču za plasman u LE.

"Uspeli smo da odmorimo neke igrače. Mislim da se nismo mnogo potrošili, možda smo ranije mogli da zatvorimo utakmicu. Niko se nije povredio, to je pored pobede bilo najbitnije. Možemo da kažemo da je ovo idealna uvertira pred Molde", rekao je Milošević i dodao da norveški tim prate već mesec dana i da sve o njima znaju.

Milošević je protiv Rada izveo kombinovani sastav, ali su mladi fudbaleri na pravi način iskoristili priliku.

"Od Nikole Lakčevića očekujem mnogo. Imamo i Strahinju Jovanovića, oni su fenomenalni potencijal za Partizan. Doći će vreme i za njih. Polako", rekao je i osvrnuo se na mladog Filipa Stevanovića, dvostrukom strelcu, koji je solo akcijom postigao drugi gol.

"On je sam po sebi potencijal da donosi nove stvari. Nekada su individualnci dovoljni da donesu neke novine ekipi. Ovo je Filipov talenat, to ne možemo da uvežbamo i u treniramo", zaključio Milošević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво