Remi, VAR poništio pobedu Sitija nad Totenhemom

Fudbaleri Sitija i Totenhema odigrali su nerešeno 2:2 u meču drugog kola Premijer lige. VAR poništio treći gol Sitija u nadoknadi vremena. Pobede Arsenala i Liverpula.

Sjajan meč odigrali su Mančester siti i Totenhem, na kraju možda i najpravedniji rezultat - 2:2. Iako je Siti i treći put poveo na ovom meču, VAR je poništio gol Gabrijela Žezusa jer je predhodno lopta zakačila ruku jednog igrača Sitija.

Domaćin je poveo u 20. minutu. Lopta je došla do Debrujnea iskosa sa desne strane na ivici šesnaesterca. Ovaj sjajnim centaršutem pronalazi Sterlinga koji matira Lorisa.

Samo što se završilo slavlje navijača Sitija usledio je šok. Samo tri minuta kasnije Lamela je prihvatio loptu na oko 30 metara od gola. Napravio je nekoliko koraka i snažnim i preciznim udarcem pogodio donji desni ugao.

Siti je ponovo poveo u 35. minutu. Debrujne je opet bio asistent. Dobio je loptu na desnoj strani, centrirao je, na loptu je naleteo Aguero i zakucao je u mrežu.

Totenhem je izjednačio u 56. minutu. Korner je izveo Lamela, najviši u skoku bio je Lukas i glavom smestio loptu u mrežu.

Rezultati 2. kola Primere:
Arsenal - Barnli 2:1 (1:1) (Lakazet 13', Obamejang 64' - Barns 43')
Aston vila - Bornmut 1:2 (0:2) (Luiz 71' - King (penal) 2', Vilson 12')
Brajton - Vest Hem 1:1 (0:0) (Trosar 65' - Ernandez 61)
Everton - Votford 1:0 (1:0) (Bernard 10')
Norič - Njukasl 3:1 (1:0) (Puki 32', 63', 75' - Šelvi 90'+4)
Sautempton - Liverpul 1:2 (0:1) (Ings 83' - Mane 45'+1, Firmino 71')
Mančester siti - Totenhem 2:2 (2:1) (Sterling 20, Aguero 35 - Lamela 23, Lukas 56)

Nedelja:
Šefild junajted - Kristal palas 15.00
Čelsi - Lester 17.30

Ponedeljak:
Vulverhempton - Mančester junajted 21.00

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи