Debi Jovića u pobedi Reala

Real je novu sezoni Primere počeo pobedom protiv Selte od 3:1. Debitovao je srpski reprezentativac Luka Jović, Geret Bejl je bio od starta na terenu, Modrić „pocrveneo“.

Real je uspešno započeo novu sezunu u Španiji. Nadigrao je Seltu, iako je domaćin odigrao solindo, morao je da se zadovolji sa časnim porazom. Igrao je Real sa igračem manje od 56. minuta kada je isključen Modrić, ali to se nije primetilo na terenu. Luka Jović je u igru ušao u 81. minutu umesto Benzeme.

Gosti su poveli u 12. minutu. Bejl je odlično prošao po desnoj strani uposlio Benzemu koji je sjajno reagovao i zatresao mrežu.

Drugi gol tim iz Madrida je postigao u 61. minutu, a delo je Tonija Krosa. Nemac je dobio loptu na oko 30 metara iskosa sa leve strane, krenuo je ka sredini i opalio sa oko 25 metara, golman domaćina paradom je samo ulepšao pogodak Krosa.

Real je nastavio da lomi protivnika, a u 80. minutu na semaforu je stajalo 3:0. Benzema se ovog puta našao u ulozi asistenta, a egzikutor je bio Lukas.

Domaćin je uspeo da ublaži poraz u prvoj minutu nadoknade vremena. Isado je prihvatio loptu na ivici šesnaesterca, uleteo je u kazneni prostor i sa oko dvanaest metara preciznim udarcem smestio loptu u suprotan ugao.

U drugom kolu Real dočekuje Valjadolid, a Selta igra protiv Valensije.

Rezultati prvog kola Primere:

Selta - Real Madrid 1:3
Valensija - Real Sosijedad 1:1
Majorka - Eibar 2:1
Leganes - Osasuna 0:1
Voljareal - Granada 4:4

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво