Molde "preživeo" Solun i zakazao duele sa Partizanom

Fudbaleri Moldea plasirali su se u baraž za Ligu Evrope, uprkos porazu u Solunu od 3:1, posle produžetaka. Posle 90 minuta, Aris imao 3:0, koliko je bilo i u Norveškoj za Molde, presudio gol Bolija u 105. minutu utakmice. Norvežani će se za plasman u Ligu Evrope boriti protiv beogradskog Partizana.

Posle trijumfa od 3:0 u Norveškoj, malo ko je verovao da Aris može do preokreta i plasmana u baraž za Ligu Evrope. Ipak, grčki tim odigrao je odličan meč i za 90 minuta anulirao prednost Norvežana.

Matilja i Delizisis doneli su prednost Arisu od 2:0 već na poluvremenu, da bi produžetak obezbedio Digini u 84. minutu.

Ipak, Molde u produžecima stiže do "zlatnog" gola, a strelac je bio Boli u poslednjim trenucima prvog produžetka.

Grčki tim nije imao snage za novi preokret, za plasman u baraž trebalo im je da postignu još dva pogotka, ali u tome nisu uspeli, pa je "legija stranaca" iz Soluna završila učešće u evrotakmičenjima ove sezone.

Treba podsetiti da je Molde u drugom kolu kvalifikacija eliminisao ekipu Čukaričkog – posle 0:0 u Norveškoj, Molde je na Banovom brdu slavio pobedu od 3:1.

Molde je drugoplasirana ekipa norveškog šampionata, posle 17 odigranih kola, sa dva boda manje osvojena od vodećeg Boda.

Prvi duel dvomeča između Partizana i Moldea na programu je narednog četvrtka u Beogradu, dok je revanš sedam dana kasnije u Norveškoj.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво