Milojević: Kopenhagen u prednosti, igraćemo hrabro i muški

Trener Crvene zvezde uoči revanša protiv Kopenhagena u kvalifikacijama za Ligu šampiona rekao je da danski tim ima blagu prednost zbog rezultata u Beogradu (1:1), ali da još ništa nije rešeno u dvomeču.

"Rezultat iz prve utakmice daje prednost Kopenhagenu, zbog tog gola u gostima, ali u svakom slučaju mi smo se spremili da odigramo hrabru, mušku utakmicu. Teško je davati neke procene, ali ostaje nam još 90 minuta protiv izuzetno kvalitetnog protivnika sa iskustvom Lige šampiona", rekao je Milojević u Danskoj.

On je rekao da ne očekuje drugačiji pristup rivala, s obzirom na "pozitivan rezultat".

"Nema tu nekih tajni, i sa jedne i sa druge strane. Znate koliko cenim kolegu Solbakena, on je ovde napravio prepoznatljiv stil i teško da će od njega odstupiti".

Zvezdin trener nije hteo da priča o suđenju, a ovo je rekao po pitanju izostanka Milana Pavkova i Bena:

"Čim nekih igrača nema sigurno da vam to otežava pripremu, ali to ne sme da bude izgovor ili alibi. Verujem u svoje igrače. Kao što su govorile starije kolege, najbolji igrač je zdrav igrač. Imam veliko poverenje u sve igrače", poručio je Milojević.

Na pitanje da uporedi ovaj duel sa prošlogodišnjim protiv Spartaka iz Trnave, takođe posle 1:1 u Beogradu, Milojević je istakao da je teško da postoje dve iste utakmice.

"Mi moramo da postignemo gol, to je sigurno. Mislim da nema sličnih utakmica, ali znam da ćemo dati maksimum", zaključio je Milojević.

Utakmica između Kopenhagena i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 sati na Parken stadionu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се