Injaki Vilijams još devet godina u Bilbau

Napadač Atletik Bilbaa Injaki Vilijams potpisao je novi ugovor na čak devet godina sa baskijskim klubom. Bilbao je u novoj saradnji sa Vilijamsom postavio izlaznu klauzulu na 135 miliona evra, što je za 27 miliona više u odnosu na prethodnu.

"Veoma sam srećan, čast je što nastavljam da igram za klub koji mi je dao sve. Uvek ću da govorim koliko sam zadovoljan u Bilbau, daću sve od sebe da golovima doprinesem uspesima", rekao je Vilijams za klupski sajt.

Vilijamsu je prethodni ugovor isticao tek 2025. godine i to potpisan pre godinu i po dana, ali je Bilbao hteo dodatno da ga "blindira" posle interesovanja Mančester Junajteda.

Za prvi tim kluba sa San Mamesa za pet sezona dao je 48 golova na 204 utakmice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво