Zvezda bez problema protiv Mladosti, sledi Kopenhagen

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom stadionu ekipu Mladosti iz Lučana sa 2:0 u meču četvrtog kola Superlige Srbije.

Sve tri odigrane utakmice u domaćem prvenstvu Crvena zvezda je na svom stadionu dobila sa 2:0. Nakon Javora i Radničkog, nova "žrtva" bila je ekipa Mladosti iz Lučana.

Goste je načeo Vulić golom iz slobodnog udarca u petom minutu meča.

Mladost je uglavnom bila povučena na svoju polovinu i čekala šansu iz kontre, koje nije uspešno razvijala.

Prednost Zvezde duplirao je Jevtović u nadoknadi prvog poluvremena, kada je sa desne strane ulazio ka sredini šesnaesterca, uputio udarac i matirao golmana Mladosti.

Drugo poluvreme nije bilo mnogo sadržajno. Crvena zvezda pokušavala je još koji put da probije otpor gostiju, ali do toga nije došlo, najbliži golu bio je Simić, čiji je udarac odbranio Rosić.

Najbolju priliku za Mladost imao je Sekulić u 50. minutu, kada je sa ivice šesneasterca šutirao i naterao Borjana na intervenciju.

Zvezda ima devet bodova iz tri meča, dok Mladost nakon četiri odigrane utakmice ima po jednu pobedu i remi, kao i dva poraza.

Tim Vladana Milojevića narednu utakmicu igra u utorak u Danskoj u okviru revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv ekipe Kopenhagena.

Ovako je protekao meč:

21.55 – Kraj meča, pobeda Crvene zvezde nad Mladosti od 2:0.

21.22 – Simić preti na drugoj strani, uz malo sreće je prošao i izašao jedan na jedan sa golmanom, koji je odbranio udarac.

21.13 – Dobar napad Mladosti, Sekulić je imao dosta prostora na ivici šesnaesterca Zvezde, šutirao je, ali reaguje Borjan.

21.08 – Nastavljen je meč...

20.48 – Završeno je prvo poluvreme, Zvezda nakon 45 minuta vodi sa 2:0.

20.47 – GOL! Crvena zvezda vodi sa 2:0, strelac je Jevtović u nadoknadi prvog poluvremena. Borjan je otvorio brži napad domaćina, Jevtović i Gajić su prošli po desnoj strani, Zvezdino krilo je uspelo da se probije unutar šesnaesterca, neometano šutira i savlada golmana gostiju.

20.33 – Po jedna opasnost na obe strane, Gajić je sa par metara udaljenosti šutirao preko gola gostiju, dok je Mladost pripretila iz kontre, ali promene rezultata nije bilo.

20.06 – GOL! Zvezda od četvrtog minuta vodi predivnim pogotkom Miloša Vulića iz slobodnog udarca.

20.02 – Počeo je meč na stadionu "Rajko Mitić".

19.30 – Poznati su sastavi timova:

Zvezda: Borjan, Gajić, Pankov, Babić, Žander, Petrović, Vulić, Jevtović, Ivanić, Simić i Boaći;

Mladost: Rosić, Andrić, Selemić, Šatara, Leković, B. Milošević, Sekulić, Pavlović, Radivojević, Mićević i Eliomar. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво