De Laurentis: Megvajer 90 miliona? Kulibali onda vredi 270

Ako novi fudbaler Mančester Junajteda Hari Megvajer vredi 90 miliona evra onda je štoper Napolija Kalidu Kulibali tri puta skuplji, rekao je predsednik italijanskog kluba Aurelio De Laurentis.

Megvajer je pre nekoliko dana postao najskuplje plaćeni defanzivac u istoriji fudbala posle transfera na Old Traford iz Lestera.

Kulibali ima klauzulu na 160 miliona. Na primer, u Engleskoj kupuju igrača za 90 miliona, a mi u Italiji za 30, 35 miliona. Ono što hoću da kažem, Kulibali vredi 270 miliona ako je Junajted toliko platio za Megvajera", rekao je Laurentis za I-Es-Pi-En.

Upravo se Kulibali dovodio u vezu sa odlaskom u Junajted, ali Englezi nisu ispunili visoke zahteve klub iz Napulja. Zato su se iz Mančestera okrenuli Megvajeru i učinili ga 13. najplaćenijim igračem u istoriji fudbala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво