Suma: Moramo da odigramo još jednu dobru utakmicu

Strelac gola za konačan rezultat utakmice Partizan – Malatijaspor 3:1, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Sejduba Suma izneo je za klupski sajt svoje utiske o meču i rekao da moraju i u revanšu da odigraju još jednu dobru utakmicu.

Jedan od najboljih pojedinaca u odličnoj igri Partizana protiv Malatije Sejduba Suma naglasio je da pored dobre igre u Beogratu, ekipa mora da odigra dobar meč i u revanšu. Izneo je svoje mišljenje i nadu za prolazak dalje.

Suma šta možeš da nam kažeš posle utakmice, kakva su tvoja očekivanja za revanš?

"Mislim da je ovaj rezultat savršen za nas, idemo tamo i znamo da moramo da odigramo još jednu dobru utakmicu i sve će biti u redu."

Postigao si gol, ali si pored toga imao nekoliko šansi, da li si bio razočaran u nekom trenutku?

"Imao sam par šansi, jednu sam iskoristio, neke nisam i bio sam ljut na sebe u tim momentima, ali saigrači su me hrabrili i to mi dosta je značilo što se na kraju i isplatilo."

Igrači i navijači te veoma cene i vole?

"Da, dajem sve za tim i zato me vole, njihova podrška me motiviše da radim i treniram sve bolje."

Šta je bitno za revanš, da li će biti neke razlike u igri?

"Nema neke razlike, poznajemo se dobro i mislim da će oni pokušati da isprave greške iz ovog meča, ali na nama je da odigramo kao u Beogradu i da prođemo u sledeću rundu."

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво