Milojević: Sudija? Srbi smo, izdržaćemo...

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da su sporne sudijske odluke uticale na remi protiv Kopenhagena (1:1) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i da "zvižduci sa tribina to najbolje opisuju".

"Bilo je nekih situacija koje mogu da promene tok meča. Neću da kukam, ali smešno je da Ndoje uhvati loptu rukama. Ne treningu to da igrač uradi, kaznite ga sa deset sklekova. Penal? Videlo se iz više uglova, kompetentni ste. Jako je ružno kad se čuje bes i skandiranje navijača. Srbi smo, izdržaćemo, bilo je i težih trenutaka. Ne bih voleo da pričam o odlukama sudije, publika i auditorijum najbolje vide", rekao je Milojević.

"Imali smo dve prinudne izmene. Kontrolisali smo meč."

Prema njegovim rečima, ekipa nije nagrađena za dobru predstavu.

"Jedno su želje, drugo realnost. Možda je trebalo da damo drugi gol, imali smo pritisak, a oni više pretili iz kontri, nisu imali izgledne situacije. Nema veze što nismo nagrađeni, rezultat je takav kakav je."

Milojević se nije složio sa ocenom kolege iz Kopenhagena Stoleom Solbakenom da je Zvezda bila favorit pre prvog duela u Beogradu.

"Ne bih rekao da smo favoriti. Ako smo bili protiv Suduve i Helsinkija, nismo imali ulogu nosioca, oni su... Kopenhagen već 12-13 godina igra u Evropi redovno u grupnoj fazi, mi sad dobijamo iskustvo. U ovom trenutku je rezultat na strani Kopenhagena, ali fudbal je čudna igra i sigurno se nećemo predati. Ne plašimo se, pripremićemo se maksimalno", zaključio je on.

Revanš u Kopenhagenu igra se narednog utorka.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи