Finski mediji: Helsinkiju protiv Zvezde treba čudo

Finski mediji pišu da Helsinki samo čudom protiv Crvene zvezde može da nadoknadi poraz od 2:0 iz prvog meča 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu. Revanš između Helsinkija i Crvene zvezde igra se od 18 sati uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.

List "Ilta-Sanomat" ističe da bi podvig Helsinkija bio jedan od najvećih preokreta u borbi za elitno takmičenje, kao i da će odbrana domaćina posebno biti na ispitu.

"Helsinki mora da zaustavi Pavkova i ostale napadače Zvezde", navodi se u tekstu i ističe da bi jedan gol gostiju verovatno značio eliminaciju prvaka Finske.

List "Hufvudstadbladet" najavljuje dolazak najmanje 300 navijača Zvezde iz Srbije i širom Evrope, ali i da je za njih rezervisano 500 mesta na stadionu kapaciteta blizu 11.000.

U samom gradu se ne oseća atmosfera velike utakmice, čak nema ni poziva i najava meča, što je donekle i normalno, jer fudbal nije najpopularniji sport u Finskoj.

Revanš između Helsinkija i Crvene zvezde igra se od 18 sati uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво