Milojević: Ne opuštamo se, igramo kao da prvog meča nije bilo

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da bi bilo pogubno za njegov tim u Helsinkiju da razmišlja o prednosti stečenoj u Beogradu (2:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Došli smo da odigramo utakmicu ne gledajući na pobedu iz prvog duela. Helsinki je trofejna ekipa, jak kolektiv i zna šta hoće. Pristupićemo meču kao da je prvi, Helsinki će sigurno igrati drugačije", rekao je Milojević.

"Rezultat iz Beograda smo potisnuli, ne razmišljamo o tome. Nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu. Igramo kao da je jedan meč. Ne opuštam se, niti sam opuššten, a isto to ne dozvoljavam svojim igračima. To bi bilo pogubno".

Na teren sa veštačkom podlogom, nada se Milojević, igrači crveno-belih će se brzo privići.

"Nije isto igrati na sintetičkoj i prirodnoj travi, ali takve su propozicije. Helsinki nije pravi bio u Beogradu, imao je neki drugi plan. Ekipa je drugačija pred svojom publikom, koja će da ispuni stadion.  Uvek daju maksimum, od prvog do 90. minuta".

On je najavio da će kapiten Marko Marin biti u sastavu za duel nakon povrede mišića.

"Imao je mali problem, sada je sve kako treba. Videćemo do sutra", zaključio je trener Zvezde.

Utakmica se igra u sredu od 18 sati po srednjeevropskom vremenu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво