Milovanović novi selektor "orlića", Matijašević direktor

Dugogodišnji trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović imenovan je za novog selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije, odlučeno je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Milovanović je nasledio Gorana Đorovića, koji je napustio funkciju nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

On će predvoditi "orliće" u narednom kvalifikacionom ciklusu za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine, koje se održava u Mađarskoj i Sloveniji.

Srbija se nalazi u grupi sa Rusijom, Poljskom, Bugarskom, Letonijom i Estonijom, prvi meč igra 6. septembra u Saransku protiv Rusije, a četiri dana kasnije dočekuje Letoniju u Novom Sadu.

Istovremeno, za novog sportskog direktora FSS imenovan je Vladimir Matijašević, umesto Darka Kovačevića, koji je podneo ostavku.

Matijašević dolazi sa funkcije sportskog direktora Čukaričkog, a radio je i u AEK-u iz Atine.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара