Crveno-beli pred svojim navijačima dočekuju Helsinki

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju pohod za plasman u Ligu šampiona. Crveno-beli dočekuju šampiona Finske Helsinki u prvom meču drugog kola kvalifikacija. Direktan prenos utakmice između koja se igra na stadionu Rajko Mitić u Beogradu moći ćete da pratite od 20.45 časova na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, tok meča na našem portalu.

Pred šampionom Srbije je i četvrti takmičarski meč ove sezone, treći u kvalifikacijama za elitno klupsko takmičenje starog kontinenta.

Prvak Srbije, nakon što je izbacio litvansku Suduvu, ima novi zadatak na putu ka mogućem duelu sa Kopenhagenom u 3. kolu za elitno takmičenje.

Trener Vladan Milojević, po ko zna koji put, upozorio je da ne sme da se potcebi nijedan tim u Evropi, a posebno šampion Finske.

"Posle prve preskočene prepreke čeka nas izuzetno težak protivnik. Pričamo o šampionu svoje zemlje i respektujemo ih. Helsinki je dobra i disciplinovana ekipa, u ritmu jer igra prvenstvo, a nadam se da ćemo mi biti sve bolji. Spremili smo se da damo maksimum, da prikažemo lepu predstavu pred verujem velikim brojem navijača", rekao je trener crveno-belih Vladan Milojević uoči meča.

Milojević je kao najveću snagu Helsinkija izdvojio tim, odnosno homogenost, ali nije želeo da priča kojim rezultatom bi bio zadovoljan.

Pobednik ovog susreta igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sa boljim iz duela između Kopenhagena i Nju Sentsa iz Velsa.

Utakmica između Crvene zvezde i Helsinkija igra se u sredu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45. sati uz prenos na RTS 1.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво