"Na male golove" na plaži sa idolom Mesijem

Britanskom dečaku Mekenziju O'Nilu ispunio se san kada je na plaži tokom letovanja na Karibima sreo idola, fudbalera Barselone Lionela Mesija, sa kojim je imao čast i da zaigra fudbal na plaži.

Porodice Mesi i O'Nil letuju na Karibima, na ostrvu Antigva i Barbuda.

"Na plaži je bio Leo Mesi sa porodicom, a ja sam bio sam. Počeo sam da se igram sa loptom, a onda je Mesijev otac bacio loptu prema meni i pitao da li želim da igram sa njima. Proveo sam nakon toga 45 minuta u igri sa Mesijem i njegovim sinovima'', izjavio je mladi O'nil za argentinski Ole.

"Tijago (Mesijev stariji sin), igra sjajno za svoje godine i ne srami se ničega. Igranje sa Mesijem bilo je neverovatno iskustvo. Leo ne govori Engleski, pa je njegova supruga prevodila. Ona odlično govori engleski. Kasnije smo završili u moru, plivali pa se vozili malim čamcem. Mesi se čini tako normalnim tatom'', rekao je 11-godinjši Britanac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи