Milojević pred Helsinki: Sutra je samo prvo poluvreme

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da ne želi da prognozira rezultat protiv Helsinkija u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, već da traži dobru partiju svojih fudbalera.

"Posle prve preskočene prepreke čeka nas izuzetno težak protivnik. Pričamo o šampionu svoje zemlje i respektujemo ih. Helsinki je dobra i disciplinovana ekipa, u ritmu jer igra prvenstvo, a nadam se da ćemo mi biti sve bolji. Spremili smo se da damo maksimum, da prikažemo lepu predstavu pred verujem velikim brojem navijača", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević je kao najveću snagu Helsinkija izdvojio tim, odnosno homogenost, ali nije želeo da priča kojim rezultatom bi bio zadovoljan.

"Nisam u tom fazonu, ne razmišljam ni o Kopenhagenu. To je jedino ispravno razmišljanje svakog trenera. Sutra je prvo poluvreme, u Helsinkiju drugo. Ne bih da pričam šta bih voleo, jako sam loš prognozer."

Milojević je posebno naglasio da nikako ne sme da se potceni nijedan tim u Evropi, pa ni šampion Finske.

"Zašto se stalno potencira da smo bogom dani i da smo vanzemaljci? Siguran sam da takva vremena ne postoje. Svesni smo veličine kluba i bogate istorije, sada pokušavamo da je vratimo gde pripada. Sve što bi trebalo da uradimo je da poštujemo sve timove. Suduva je veoma nezgodna ekipa, isto tako je i Helsinki."

Na pitanje da li kapitena Marka Marina protiv Helsinkija vidi na levoj strani ili u sredini, Milojević se nasmejao i izbegao odgovor.

"Strpite se, videćemo", zagonetan je bio trener crveno-belih.

Posebno ga je obradovao povratak Miloša Degeneka iz saudijskog El Hilala na pozajmicu.

"Ponosan sam što se Miloš vratio, uvek ću biti za takvog igrača. Mnogo veliku energiju je uložio da se vrati, ogroman je profesionalac od glave do pete, voli Zvezdu i drago mi je. Nije bilo dileme kad je krenula priča da se vrati", poručio je Milojević i potvrdio da je Degenek fizički spreman i licenciran za duele sa Helsinkijem.

Utakmica između Crvene zvezde i Helsinkija igra se u sredu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45. sati uz prenos na RTS 1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 13. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара