Partizan može u Tursku ili Sloveniju, Čukarički u Grčku ili na Kipar

Fudbaleri Partizana, ukoliko prebrode velški Konah Ki Nomads, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv boljeg iz dvomeča između turske Malatije i ljubljanske Olimpije. Čukarički, ukoliko bude bolji od Moldea, u trećem kolu bi mogao da igra protiv grčkog Arisa ili AEL Limasola sa Kipra.

Žrebom u Nionu određeni su parovi trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a svoje potencijalne protivnike dobili su srpski timovi Partizan i Čukarički.

Crno-beli, ukoliko savladaju velški Konah Ki Nomads, igraće protiv boljeg iz duela između turskog Malitijaspora i slovenačke Olimpije, dok će Čukarički, ukoliko bue bolji od norveškog Moldea, igrati protiv pobednika duela Aris (Grčka) - AEL (Kipar).

Osvajač Kupa Srbije bi u prvom meču 8. avgusta bio domaćin, dok bi sedam dana kasnije igrao u gostima. Slična je situacija i sa ekipom Čukaričkog.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи