Tošić: Prava saradnja sa Sumom

Najiskusniji fudbaler Partizana Zoran Tošić, strelac pobedonoskog gola protiv Inđije (1:0) na startu Superlige, kaže da se nada da će i u narednom periodu uspešno sarađivati sa saigračem i asistentom Sejdubom Sumom.

Suma je driblinzima prošao pored nekoliko čuvara i lucidno asistirao bivšem reprezentativcu Srbije za jedini pogodak u 27. minutu.

"Lepa akcija, Suma je odlično prošao i asistirao. Imali smo dosta šansi u poluvremenu, šteta što ranije nismo obezbedili veće vođstvo i mirnije završili utakmicu. Verujem da ćemo i dalje dobro sarađivati i da će Suma biti jedan od nosilaca naše igre", rekao je Tošić za klupski sajt.

Tošić je uveren da će "proraditi" i centarfor Umar Sadik, pojačanje iz italijanske Rome.

"Sadik je još u fazi privikavanja i upoznavanja. Imao nekoliko lepih poigravanja i šansi, ali doći će i golovi".

Prema njegovim rečima, crno-beli još uvek nisu maksimalno pripremljeni jer je tek početak prvenstva.

"Ove prve utakmice su uvek najteže jer su takmičarske, bodovi se lako gube, a tek ulazimo u njih posle perioda priprema na kojima se radi po drugom modelu. Sigurno da ćemo izgledati bolje kako vreme bude odmicalo".

Tošić veruje u novi trijumf, na gostovanju velškoj ekipi Konah Kvej u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Očekivali smo odlazak u Škotsku, ali idemo u Vels. Znamo kako treba igrati sa ostrvskim ekipama. Spremni smo za utakmicu i uveren u pozitivan rezultat", optimista je Tošić.

Njegov saigrač Sejduba Suma naglašava da u njemu postoji velika želja za napretkom u igri.

"Drago mi je da se to već vidi na terenu. Prva utakmica u prvenstvu je uvek teška, dobro smo odigrali i uzeli odmah u startu tri boda. Bila je velika vrućina i uopšte nije bilo lako ni meni ni saigračima u prvom poluvremenu, ali kako je vreme odmicalo mogu biti zadovoljan i svojom igrom posle dugo vremena", rekao je Suma i poručio da u Velsu sve zavisi od Partizana.

Nigerijac Sadik žali što nije postigao gol na zvaničnom debiju za Partizan u Inđiji.

"Iskreno, nikada nisam igrao na sličnim terenima, ali igrač mora da se brzo prilagodi i da maksimum. Inđija je upravo u igri pokazala ono što smo kroz analizu očekivali, a meni ostaje samo žal što nisam postigao gol. To bi značilo dodatno za moje samopouzdanje, ali mi je pre svega važno da sam dobio podršku od publike, svojih saigrača i stručnog štaba i da oni veruju u mene", zaključio je on.

Partizan u sredu putuje u Vels, a meč u Rilu na programu je dan kasnije od 19.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво