Čelsi želi Robinja

Vicešampion Evrope i Engleske Čelsi želi da u ovom prelaznom roku dovede prvotimca Reala Robinja i spreman je da za njega plati 35 miliona evra, izjavio je za špansku Marku agent reprezentativca Brazila Vagner Ribeiro.

"Tačno je da je Čelsi veoma zainteresovan za Robinja. To ne traje od juče, a pregovori su intenzivirani otkako je ekipu preuzeo Felipe Skolari. Sastao sam se sa Frankom Arnesonom, koji je u Čelsiju zadužen za transfere, i on mi je potvrdio da žele da angažuju Robinja", rekao je Ribeiro.

Prema njegovim rečima, Robinjo je veoma nezadovoljan statusom u Realu, jer nema tretman koji zaslužuje.

"Potpune je besmislica da bi Real trebalo da proda Robinja da bi dobio novac i oslobodio mesto za Kristijana Ronalda. Robinjo vredi isto, ako ne i više od Ronalda. Jedina razlika između njih je što je Ronaldo osvojio Ligu šampiona", rekao je Ribeiro.

On dodaje da u čitavoj priči nije najvažniji novac, već činjenica da je Robinjo podcenjen.

"Ukoliko Robinjo ode iz Reala, to neće biti zbog novca, već zbog činjenice da čelnici tog kluba smatraju da bi on mogao da bude deo paketa u eventualnom transferu Ronalda", rekao je Ribeiro.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво