Savo pred Inđiju: Neophodan dobar početak jer nas čeka naporan mesec

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred početak sezone u Superligi i prvi meč protiv Inđije, rekao je da će njegov tim imati težak zadatak protiv novajlije u najjačem rangu srpskog fudbala.

"Mislim da smo spremni za sutrašnju utakmicu. Kao i svaki početak očekujemo da će biti teško. Sa druge strane, svi znamo koliko znači dobar početak u ligi za sve ono što će se dešavati. Ovaj mesec će biti naporan za nas, jer ćemo konstantno da igramo četvrtak-nedelja. Ali je još važnije da od početka uđemo jako, čvrsto sa dobrim rezultatima koji su nam neophodni zbog samopouzdanja. Sutrašnja utakmica je veoma bitna za nas", rekao je Milosević novinarima na knferenciji u SC Teleoptik.

Šef stručnog štaba crno-belih istakao je da dobro poznaje sutrašnjeg rivala i da će njegov tim morati da da maksimum.

"Ekipu Inđije poznajem više nego druge u Superligi. Poslednjih nekoliko godina sam ih gledao u Prvoj ligi. Poznajem tim i trenera. Zasluženo su ušli u Superligu, imaju kvaliteta. Njihov trener je jedan od retkih koji želi posed i nadigravanje, što je za svaku pohvalu. Očekujem dosta dobru utakmicu. Moraćemo da damo svoj maksimum. Igraju drugačije od ostalih ekipa u Superligi sa kojima smo se susretali", rekao je Milošević, koji je dodao da je ekipa spremna oko 90 odsto.

"Napravali smo da i utakmica protiv Inđije bude završni deo pročesa priprema. Dobro je što ćemo na početku imati veliki broj utakmica što će nas pomoći da uđemo u takmičarski ritam."

Milošević je istakao da tim koji će da izađe na teren protiv inđije nije igrao ni na jednoj pripremnoj utakmici, a govorio je i o tome kakvi su ciljevi Partizana u novoj sezoni.

"Jedino što mogu da obećam da ćemo dati svoj maksimum. Mislim da smo dali neke smernice i ekipa je pokazala šta želi. Probaćemo da približimo mentalitet, taktičku dispciplinu i voljini momenat onome kako se igra u Evropi. Cilj su trofeji, naravno", zaključio je Milošević.

Meč između Inđije i Partizana igra se u nedelju od 18 sati na Gradskom stadionu u Inđiji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво