Partizan protiv Velšana u direktnom prenosu na RTS-u!

Radio-televizija Srbija prenosiće prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Konahs Ki Nomadsa. Partizan u četvrtak, 25. jula od 19.30 gostuje u Velsu, čime počinje ovogodišnji pohod ka Evropi, a u direktnom prenosu ćete taj susret moći da gledate na našem Prvom programu.

Baš kao i u slučaju Crvene zvezde, RTS nastavlja sa bogatim sportskim programom i prenosima kvalifikacionih utakmica naših predstavnika.

Takođe, obezbeđen je prenos i revanš mečeva "večitih rivala" na našim programima.

Crno-beli ove sezone počinju u drugom kolu i protivnik će im, na veliko iznenađenje, biti Konahs Ki Nomadsi iz Velsa. Oni su u prvoj rundi napravili veliko iznenađenje i eliminisali škotski Kilmarnok, ukupnim rezultatom 3:2.

Klub osnovan pre 73 godine trijumfom u Škotskoj upisao je najveći uspeh velškog fudbala u evropskim takmičenjima, plasmanom u drugu rundu. Konahs Ki je ponovio rezultat iz 2016, kada je preskočio norveški Stabek, a potom skupo prodao kožu protiv naše Vojvodine – 2:1 u Velsu i 1:0 u Novom Sadu za srpski tim.

Opširnije o ovom amaterskom klubu možete pročitati OVDE.

Partizan će gostovati 25. jula u Rilu jer stadion Konah Kija ne ispunjava uslove Uefe (1.500 mesta).

To će biti prvi meč sa nekom velškom ekipom nakon 10 godina, kada je protivnik upravo bio Ril, na čijem će se stadionu igrati. Crno-beli su tu slavili 4:0, a u Beogradu je bilo još ubedljivije – 8:0. To je najubedljivija pobeda u istoriji Partizana na evropskoj sceni.

Revanš u Beogradu na programu je 1. avgusta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво