Bura u Splitu se ne stišava, policija čuva kapije Poljuda

Posle debakla od malteške Gzire i eliminacije iz Evrope, čelnici Hajduka danas odlučuju o sudbini trenera Oreščanina. Policija čuva ulaze na stadion Poljud – preventivno, tvrde hrvatski mediji.

Hajduk je u četvrtak doživeo jedan od najtežih poraza u istoriji. Malteška Gzira slavila je na Poljudu sa 3:1 i nadoknadila minus od dva gola iz prvog meča.

Navijači su posle utakmice želeli da se obračunaju sa igračima i upravom kluba, veliki broj pristalica Hajduka ušao je i na teren.

Za dans je najavljen sastanak, a potom i konferencija za medije, na kojoj će se obelodaniti kakva je budućnost trenera Siniša Oreščanina.

U strahu od novih incidenata, policija je preventivno ispred stadiona Poljud, gde čuva ulaz u klupske prostorije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи