Maltežani šokirali Hajduk, navijači napravili haos

Malteška Gzira napravila je veliki podvig senzacionalnom eliminacijom splitskog Hajduka u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Splićani su u prvom duelu kao gosti slavili sa 2:0, ali su Maltežani postigli tri gola na "Poljudu". Nezadovoljni navijači po završetku meča upali na teren i napali svečanu ložu.

U Splitu se dogodilo čudo. Malteška Gzira je u 96. minutu stigla do trećeg gola i i zadala šamar fudbalerima Hajduka na "Poljudu".

Hajduk je prvi meč na Malti dobio lako sa 2:0, da bi na Poljudu poveli već u 7. minutu golom Libijca Žradija.

Kada su svi mislili da je sve već "rešena stvar" dogodio se spektakulari preokret...

Prvo je Brazilac Žeferson izjednačio u 57, da bi u 69. minutu Hamed Kone izjednačio. Isti igrač je u 96. minutu šokirao sve na Poljudu za konačnih 3:1 i veliko slavlje kluba sa Malte.

Gzira će u narednom kolu igrati protiv Ventspilsa  

Po završetku utakmice nezadovoljni navijači napali su svečanu ložu, ali je sve ostalo na verbalnom sukobu jer je fizički sukob sprečilo obezbeđenje. Nekoliko navijača je utrčalo i na poljudski teren.

Situacija se smirila nakon dolaska većeg broja interventne policije. Navijači su do napuštanja stadiona zviždali i vređali igrače.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво