Gobeljić posetio igrača kojem je polomio nogu

Delegacija FK Crvena zvezda, u kojoj je bio i fudbaler Marko Gobeljić, posetila je danas fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, kome je Zvezdin bek slomio nogu na revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu.

Gobeljić je bio u poseti Slavickasu zajedno sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, posle operacije u Urgentnom centru u Beogradu.

Oni su Slavickasu poklonili dres Crvene zvezde, potpisan od svih prvotimaca i preneli mu želje cele ekipe da se što pre oporavi.

Doktori su zadovoljni kako je protekla operacija i kako ide oporavak, a Slavickas će se za dan ili dva vratiti u Litvaniju.

"Drago mi je što sam imao prilike lično da se izvinim zbog povrede. Žao mi je zbog svega što se desilo i zato mi je mnogo značilo što sam danas imao priliku da popričam i lično se izvinim Slavickasu", poručio je Gobeljić za klupski sajt.

Gobeljić je zbog preoštrog starta zaradio direktan crveni karton u 60. minutu i sasvim izvesno čeka ga suspenzija Evropske fudbalske unije.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво