Zvezda protiv Helsinkija na RTS-u!

Radio-televizija Srbija prenosiće prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Helsinkija na stadionu Rajko Mitić. Zvezda će protiv šampiona Finske na svom terenu u sredu 24. jula igrati prvi meč druge runde od 20.45 i taj okršaj moći ćete da pratite u direktnom prenosu na RTS-u.

RTS je posle uvodnog kola nastavio sa bogatim i ekskluzivnim sportskim sadržajem i nakon pobede crveno-belih nad ekipom Suduve.

Ekipa Vladana Milojevića je nakon 0:0 u Litvaniji savladala Suduvu rezultatom 2:1 i obezbedila dvomeč sa Fincima, koji su jedva izbegli ispadanje protiv HB Torshavna.

Revanš susret na programu je 30. jula u Helsinkiju.

Ukoliko srpski šampion preskoči i drugu prepreku, zna sa kojim rivalima bi mogao da se sastane, pošto neće biti nosilac na žrebu u ponedeljak.

Opširnije o tome pročitajte OVDE.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво