Veselinović: Počinjemo kao da je 0:0, ali želimo pobedu

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović, pred revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv jermenskog Banantsa, rekao je da će njegov tim igrati kao da je prvi meč završen 0:0, ali da žele da ostvare trijumf.

"Doputovali smo u Jerevan, grad fudbala i rekao bih da sve jeremenske ekipe imaju sprske igrače što je dokaz da poštuju srpski fudbal i naš narod. Veoma je drago što se danas nalazimo u Jervanu", rekao je Veselonović na konferenciji za medije u Jerevanu.

Čukarički u revanš ulazi sa prednošću od 3:0, ali bez obzira na to Veselinović ističe da će njegova ekipa imati težak meč na gostovanju.

"Očekujemo kvalitetu utakmicu, apsolutno smo zaboravili ono što se dešavalo na prvoj utakmici. Rekao sam i pre prve utakmice da ce ovaj dvomeč biti rešen posle poslednjeg zvižduka u Jerevanu. Tako se pripremamo i drago mi je što tako igrači razmišljaju", rekao je Veselinović i dodao:

"Sutra počinjemo utakmicu rezultatom 0:0 sa težnjom da ostvarimo pobedu, da nametnemo svoj stil igre i da analuiramo kvalitete protivnika. Ulazimo spremni u utakmici i spremni da je dobijemo".

On se osvrnuo i na uslove za igru, s obzirom da će meč biti odigran po visokoj temperaturi.

"Kako rivalu tako će biti i mojoj ekipi, a nadam se da će prebroditi nadmorsku visinu i temperaturu. Očekujem da protivnik bude veoma motivisan i da će pokušati da nametne svoj stil igre. Banants je ekipa koja ima kvalitet i određene igrače koji mogu da budu veoma opasni i koji mogu da nas ugroze", zaključio je Veselinović.

Meč između Banantsa i Čukaričkog igra se u utorak od 17 sati u Jerevanu, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво