Poruke podrške Mihajloviću: Svi smo uz tebe!

Posle saopštenja da boluje od leukemije, Siniši Mihajloviću poruke podrške stižu sa svih strana. Njegovi nekadašnji klubovi, igrači koje je trenirao, pa čak i Fifa, pružili su podršku srpskom treneru.

Srpski trener i nekada legendarni fudbaler Siniša Mihajlović na konferenciji za medije u Bolonji saopštio je da boluje od leukemije.

"Napred Siniša, svi smo uz tebe", stoji na zvaničnom Tviter nalogu Svetske fudbalske asocijacije (Fifa).

Podršku nekadašnjem selektoru "orlova" pružio je i Fudbalski savez Srbije.

"Želimo uspešan oporavak Siniši Mihajloviću sa maksimalnom podrškom njemu i njegovoj porodici. Pobedi ovo, svi smo sa tobom", stoji u tvitu.

Inter, bivši klub Mihajlovića gde je bio kao igrač i trener, putem Tvitera objavio je "Napred Siniša, Inter je uz tebe u ovoj bitki".

Reči podrške dali su rimski klubovi Roma i Lacio, uz emotivnu poruku.

"Zajedno smo toliko toga osvojili. Sa tobom smo i u ovoj borbi", saopštili su iz Lacija.

Poruke su stizale i od Fiorentine, Torina, klubova u kojima je takođe radio kao trener, ali i onu koja se izdvaja od njegovog "mentora" i bivšeg saigrača Roberta Manćinija.

"Miha, dovoljno si snažan i bolest te neće uplašiti. Pored toga, moraćemo još da surfujemo" napisao je Manćini na Instagramu.

Oglasila se i Crvena zvezda, sa kojom je Mihajlović kao igrač bio prvak Evrope, rečima "Miho, Zvezda je uz tebe. Sigurni smo da će savladati i ovu prepreku. Pobedi još jednom".

Golman Điđi Donaruma napisao je dirljivu poruku na svom Tviteru: "Naučio si me da se nikada ne predajem, sada je tvoj red! Jači si, pobedićeš! Sa tobom sam, Mister!"

"Svi smo sa tobom. Napred, Mister!", stoji na Tviter nalogu italijanske Serije A.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво