Advokati aktivirali klauzulu, Grizman ide u Barselonu

Advokati francuskog fudbalera Antoana Grizmana platili su depozit od 120 miliona u prostorijama La Lige i aktivirali otkupnu klauzulu za prelazak iz Atletiko Madrida u Barselonu, piše AS.

Grizmanovi zastupnici iskoristili su opciju iz ugovora i tako stvorili uslove da za transfer na Nou Kamp posle dvomesečne sage.

Sledeći potez je potpis Grizmana sa Barselonom na pet godina, što bi trebalo u narednim danima da se desi.

Ovaj 28-godišnji golgeter u maju je objavio da odlazi iz Atletika, ubrzo je bilo poznato da ide u Barselonu, ali je tek od 1. jula mogao da aktivira klauzulu od 120 miliona evra.

Njegov dolazak u Barselonu stvoriće sjajni napadački trio zajedno sa Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво