Marko Arnautović: Novinari u Evropi puno pričaju

Austrijski fudbalski reprezentativac, srpskog porekla, Marko Arnautović kritikovao je evropske medije nezadovoljan tretmanom i pisanjem oko njegovog transfera u kineski Šangaj SIPG.

Šangaj je doveo Arnautovića za 25 miliona evra, a britanski mediji preneli su da je Vest Hem bio primoran da pristane na tako "užasnu ponudu" jer je igrač uporno insistirao na odlasku, ali i jer niko više "nije želeo da ga vidi" u londonskom klubu.

"Novinari mnogo pričaju, a ne znaju. Nisu sa timom, ne treniraju i ne igraju sa mnom, ali mnogo pišu o meni u Evropi. Ne znam kako je u Kini, ali u Evropi se mnogo priča o meni", rekao je Arnautović na promociji u redovima kineskog prvaka.

Arnautović će, prema pisanju medija, u Kini zarađivati čak 300.000 evra nedeljno.

"Lako je, ja sam igrač koji daje celog sebe za tim. Branim klub i sve u njemu. Spreman sam, celog života sam preuzimao izazove i pritisak. Mogu da se nosim sa tim", samouveren je Arnautović.

Arnautović se u Šangaju, na čijoj klupi sedi Portugalac Vitor Pereira, pridružio Brazilcima Oskaru i Hulku.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво