Poruka za navijače Junajteda na nebu iznad Perta

Fudbaleri Mančester junajteda nalaze se u Pertu, gde se spremaju za narednu sezonu, ali ni tamo nisu mogli da pobegnu od poruka navijača kluba sa Enfilda – Liverpul, šest puta šampion Evrope.

Mančester junajted i Liverpul imaju veliko rivalstvo, jedno od najvećih u istoriji fudbala, a navijači dva kluba svake godine nalaze način kako da isprovociraju protivnički tabor.

Ovoga puta, Liverpulovi navijači "pratili" su Junajted čak u Australiju, gde se "crveni đavoli" spremaju za narednu sezonu.

U dalekom Pertu, gde je Junajted igrao meč protiv domaće ekipe, avion je leteo iznad stadiona sa jasnom porukom – FK Liverpul, šest puta šampion Evrope.

Liverpul je šestu titulu šampiona Starog kontinenta osvojio ove godine, pobedom nad Totenhemom od 2:0 u finalu Lige šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво